Ledige stillinger

Data Design System har gjennom de siste 30 årene skaffet seg en solid posisjon som en av Europas ledende utvikler og leverandør av tegne og prosjekterings systemer til byggebransjen. Fra hovedkontoret på Klepp drives det utstrakt eksportvirksomhet. Selskapet har datterselskaper i Tyskland, Nederland og Østerrike og er representert med forhandlere i en rekke land. Modellbasert design, faglig ”intelligens” og kostnadseffektive løsninger kjennetegner selskapets produkter. Høyt kvalifiserte medarbeidere – 100 i tallet - med tverrfaglig kompetanse har skapt et trivelig og utfordrende miljø. Selskapets banebrytende konsepter og produkter er ledende i verden og da speseilt innenfor bruk av buildingSMART og Building Information Modelling (BIM) teknologi.

 

Karriere i DDS

Vi ekspanderer stadig videre og vi har til stadighet behov for flere dyktige medarbeidere for fast ansettelse ved vårt hovedkontor. Vi er kontinuerlig på jakt etter de beste av de beste. Er du i den kategorien og har et brennende ønske om å få nye og spennende utfordringer, kan du gjerne ta kontakt for å sjekke om det kan skapes en stilling for deg. Generelt er det en fordel - om ikke et krav - at du har byggefaglig bakgrunn eller innsikt og da gjerne kombinert med andre spennede kvalifikasjoner.

 

Vi er på jakt etter en dyktig VVS ingeniør som ønsker spennende utfordringer

Fagmiljøet i DDS er blant det fremste i verden når det gjelder bruk av BIM (Bygg Informasjons Modeller) i modellering og beregninger av tekniske installasjoner i bygg. Personen vi søker skal inn i et miljø der alle har svært varierende og spennende oppgaver og arbeider i team. En av de viktigste oppgavene - og et særdeles viktig punkt i selskapets suksesskriterier - er å være faglig bindeledd mellom våre utviklere og brukere av våre programmer og buildingSMART konsepter. 

Basert i Øksnevad Næringspark er vi bare noen få minutter gange fra Øksnavadporten togstasjon på Stavanger-Egersund linjen, med hyppige avganger i begge retninger.  

Er du verdensmester i BIM Design Verktøy og Jærbu?

Vi tilbyr nå en utrolig mulighet til å bli en del av et unikt, innovativt og internasjonalt utviklermiljø rett her på Jæren. Vi er på jakt etter de beste av de beste for å styrke laget videre og søker VVS BIM Ingeniør og Systemutviklere.

Basert i Øksnevad Næringspark er vi bare noen få minutter gange fra Øksnavadporten togstasjon på Stavanger-Egersund linjen, med hyppige avganger i begge retninger. 

Midt i blinken? Søk nå!

 

 

DDS-CAD: Mange fordeler

Om du starter fra en enkel skisse eller importerer plantegningene fra et annet DAK-system, vil du intuitivt og raskt bygge opp en komplett intelligent 3D-modell av prosjektet.


Interessert?

For en enkel demonstrasjon eller om du ønker å kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt så er vi veldig klare for å ta imot din henvendelse.


DDS på Facebook

Du finner oss selvsagt også på Facebook. Skriv inn spørsmål og utveksle erfaringer.


Brukerstøtte

Velger du løsninger fra DDS har du et bra support-team tilgjengelig.