Suksessen fortsetter og vi utvider teamet for 4. år på rad!

Dette er en unik mulighet til å bli en del av Forskning- og Utviklingsavdelingen vår basert på Jæren. Vi har 100 høyt kvalifiserte medarbeidere med tverrfaglig kompetanse og er på jakt etter de beste av de beste for å styrke laget videre. DDS-CAD MEP er fundamentert i selvutviklede DDS Open BIM konsepter. Hovedtyngden av forskning og utvikling skjer i Norge, i vårt unike miljø i Øksnevad Næringspark. Vår BIM teknologi er banebrytende og i generasjonsskifte, samtidig øker etterspørselen etter våre løsninger. 

Vi søker etter nyutdannede talenter eller seniorutviklere innen objekt orientert utvikling, fortrinnsvis C++ eller C#. 

Teknologier

  • SQL, SOA, REST, JSON, XML/XSD
  • WebGL, OpenGL, GLSL

Din bakgrunn

  • Master eller bachelor innen informasjonsteknologi/informatikk.
  • Ekspert eller talent innen objekt orientert utvikling, fortrinnsvis C++ eller C# (.Net).
  • Studieretning eller erfaring innen en eller flere av de nevnte teknologier.

Vi tilbyr deg

Et teknologisk krevende, innovativt, sosialt og internasjonalt miljø med årlige sosiale teknologiseminarer. Du vil være sentral i utviklingen av neste generasjons DDS-CAD MEP samhandlingsløsninger samt vil få jobbe i moderne Agile utviklingsprosesser med komplette rollefordelte team, hvor UX løsning, kreativitet og samhandling står i fokus. Du vil også ha stor mulighet til å utvikle dine evner samt jobbe på tvers av team. Sammen vil vi jobbe mot målet vårt om å bli den ledende leverandøren i verden av tegne- og prosjekteringssystemer for fagfolk i bygg- og anleggsbransjen (MEP). 

Stillingen er basert på hovedkontoret i Øksnevad Næringspark sentralt på Jæren, midt mellom Sandnes, Ålgård og Bryne. Vi er bare noen få minutters gange fra Øksnavad-porten togstasjon på Stavanger-Egersund linjen, med hyppige avganger i begge retninger.

Mer informasjon om oss finner du her, eller du kan ta kontakt med Kenneth Solvik på mobil 900 76 500 for mer informasjon om stillingen.

Grip muligheten

Bli en del av et unikt team. Er du interessert? Fortell oss hva som motiverer deg. Send søknad sammen med CV og vitnemål til karriere@dds.no. Merk søknaden Systemutvikler.

Søknadsfrist 1. oktober.