VVS Ingeniør/Tekniker/Fagmann

Vi ekspanderer videre og vi har behov for flere dyktige medarbeidere for fast ansettelse ved vårt hovedkontor på Klepp og søker etter VVS Ingeniør/Tekniker/Fagmann.

Vi er på jakt etter en dyktig fagmann innen VVS som ønsker spennende utfordringer. Fagmiljøet i DDS er blant det fremste i verden når det gjelder bruk av BIM (Bygg Informasjons Modeller) i modellering og beregninger av tekniske installasjoner i bygg. Personen vi søker skal inn i et miljø der alle har svært varierende og spennende oppgaver og arbeider i team. En av de viktigste oppgavene - og et særdeles viktig punkt i selskapets suksesskriterier - er å være faglig bindeledd mellom våre utviklere og brukere av våre programmer og buildingSMART konsepter.

For å bli en del av teamet bør du enten ha forankring fra entreprenør- eller rådgiverbransjen. God kjennskap til bruk av standard Windows programvare er en selvfølge. Det samme er norsk språk - muntlig og skriftlig. Passende formell bakgrunn vil være ingeniør/tekniker/fagmann med relevant arbeidserfaring fra landbasert byggeindustri.  

Typiske arbeidsoppgaver

  • Faglig brukerstøtte
  • Bruker opplæring av andre fagfolk
  • Spesifikasjon av ny funksjonalitet
  • Test av funksjonalitet
  • Dokumentasjon
  • Kundetilpasning av systemene
  • Oppfølging av samarbeidspartnere

Vi tilbyr deg

Vi kan tilby interessante arbeidsoppgaver, fleksibel arbeidstid mm. i et spennende, trivelig og
utfordrende miljø.

Stillingen er lokalisert på hovedkontoret i Øksnevad Næringspark sentralt på Klepp. Vi er bare noen få minutters gange fra Øksnavad-porten togstasjon på Stavanger-Egersund linjen, med hyppige avganger i begge retninger.

Ser dette interessant ut, ta kontakt med Trond Inge Rødland på telefon 91787882 eller send en e-post til tir@dds.no Søknadsfrist er snarest mulig og søknader ønskes fortrinnsvis som e-post.