Brukerstøtte

DDScad brukerstøtte er tilgjengelig for alle som har en aktiv vedlikeholdsavtale. Våre spesialister hjelper deg på e-post, telefon, samt via fjernhjelpsprogram for å jobbe direkte i prosjektet ditt på saker du ønsker hjelp med. På denne måten får du personlig og profesjonell støtte i din daglige virksomhet.


Ta kontakt med ditt team direkte

Trenger du hjelp er det bare å ta kontakt med brukerstøtte. For at du som kunde og bruker skal få best og mest effektiv mulig ordning oppfordrer vi alle til å kontakte teamene direkte i stedet for via sentralbord eller til en direkte kontaktperson. Selv om det til tider kan være litt stor pågang så vil du få svar raskere ved å holde plassen i køen enn ved å ta kontakt på andre måter.

DDScad Elektro
51 78 89 61
elektro-gssc@graphisoft.com

DDScad Arkitekt
51 78 89 63
arkitekt-gssc@graphisoft.com

DDScad VVS
51 78 89 62
vvs-gssc@graphisoft.com

DDScad Konstruksjon
51 78 89 64
konstruksjon-gssc@graphisoft.com


Ønsker du fjernhjelp kan du koble deg opp via Team Viewer.
Du vil da få oppgitt et brukernummer og passord som du må meddele oss.

Last ned Team Viewer


Nyttig informasjon for brukere av DDScad Arkitekt og Konstruksjon

TEK-sjekk Energi

Viktig melding! TEK-sjekk Energi regnearket ikke vil bli oppdatert og vedlikeholdt videre av SINTEF Community. Regnearket fungerer som før frem til ny TEK er utgitt, men skal da brukes på eget ansvar. Vi ser på andre løsninger for å sikre en god eksport til andre tilsvarende verktøy.

Feilmelding ved oppstart av programmet

Vi har registrert at i noen tilfeller blir systemfiler avinstallert av Windows ved en feil. Dette er rapportert til Microsoft som en bug. Problemet kan løses ved å kjøre linken under:

Last ned fix

Etter installasjon og en restart bør programmet starte uten problemer. (Problemet kan også oppstå for andre program som bruker Microsoft Visual Studio.)

Tips for installasjon av programmet Staircon

For veileding og installasjon last ned følgende PDF. Se også tips for innstillinger ved beregning av trapp.

Gamle installasjoner bør avinstalleres før ny installasjon brukes. NB! Fungerer 3D trapp i dag, trenger du ikke å gjøre noe.

Last ned Staircon