Kurs i DDS-CAD

Selv om programmene våre har fått en vesentlig lavere terskel de siste årene så anbefales fortsatt kurs. Ikke bare for å lære programmet, men også for å bli klar over alle de muligheter som finnes.

DDS-CAD Elektro

Etter gjennomført kurs skal deltakerne være i stand til å tegne egne bygg, plassere komponenter og utstyr, samt tegne føringsveier med tilhørende kursfortegnelse og enlinjeskjema. 

DDS-CAD VVS

Deltakerne får innføring i å skissere et bygg, tegne inn rørteknisk installasjon/ ventilasjonssystemer og å lage utskriftssammenstilling.

Kurslokaler

DDS har eget kursrom med 8 ferdig oppsatte arbeidsstasjoner.

Kursene kan også holdes ute hos kunde eller i leide møtelokaler (eksempelvis på hotell). Deltakerne må da ta med egne PC-er med programmet ferdig installert.

NB! Husk å ta med ekstern mus!

Lån av hardwarelås inngår i begge ovenstående alternativer.

Pris

Prisen er 3.950,- pr. stk. pr. dag.

For bedriftsinterne kurs tar vi 9.000,- pr. dag + 1.000,- pr deltaker pr. dag.

Skal vår instruktør ut å reise kommer alle faktiske utgifter, reisetid samt leie av lokaler som et tillegg.

Kurs i DDS-CAD Elektro på Klepp

Det arrangeres nybegynnerkurs i DDS-CAD Elektro på Klepp torsdag 12. september 2019. Kurset har plass til maks 8 deltakere. 

Sted: DDS på Klepp

Dato: 12. september - klokken 09.00 - 16.00

Pris: 3.950,-

Lunsj: Blir servert

Innhold: Basis + plantegning, import av DWG/IFC, plassere utstyr, tegning av kabel, generering av skjema, laghåndtering, etc

 

 

 

DDS-CAD: Mange fordeler

Om du starter fra en enkel skisse eller importerer plantegningene fra et annet DAK-system, vil du intuitivt og raskt bygge opp en komplett intelligent 3D-modell av prosjektet.


Interessert?

For en enkel demonstrasjon eller om du ønker å kjøpe et DDS-CAD produkt er det bare å ta kontakt så er vi veldig klare for å ta imot din henvendelse.


DDS på Facebook

Du finner oss selvsagt også på Facebook.


Brukerstøtte

Velger du løsninger fra DDS har du et bra support-team tilgjengelig.