Praktisk informasjon om kurs

Ordinære kurs avholdes i våre lokaler i Øksnevad Næringspark - ca. 20 minutters kjøretur fra Stavanger Lufthavn, Sola - ca 8 km sør for Sandnes.

Tidspunkt

Normal kursdag er fra kl 09.00 - 15.30

Endring av tidspunkt kan avtales ved behov.

Pris webkurs

Webkurs Arkitekt, 2 dager: 7.500,-
Webkurs Konstruksjon, 1 dag: 4.900,-

Timepris individuelle webkurs: 1.490,-

Det gis 20% rabatt for ekstra deltakere fra samme firma på samme kurs.

Pris kurs Klepp

Grunnkurs Arkitekt, 2 dager: 9.000,-
Grunnkurs Konstruksjon, 1 dag: 5.200,-

Dagspris ordinære kurs: 5.200,-

Medlemmer i DDS-CAD A&K Brukerforening får 10% rabatt på våre standard kurs avholdt i våre lokaler på Klepp. Gi oss en tilbakemelding ved påmeldingen om dette. Pris for bedriftsinterne kurs avtales spesielt.

Det gis 20% rabatt for ekstra deltakere fra samme firma på samme kurs i våre lokaler.

NB – ved kurs avholdt i Bergen, Oslo og Trondheim kommer det et tilleggsgebyr (avhengig av antall deltakere) som skal dekke de faktiske utgifter som leie av lokaler og instruktørs reiseutgifter.

Overnatting

Har du behov for overnatting lønner det seg å sjekke pris for dette på Internett. Bruk et hotell i nærheten av jernbanen (Bryne, Sandnes, Stavanger). Vi holder til rett ved Øksnevadporten, og lokaltoget passer med våre tidspunkt.

Oslo/Bergen/Trondheim

De oppsatte kurs kan avholdes der kunden måtte ønske dette – forutsatt at det er nok kursdeltakere. Det beste og rimeligste er om kunden selv er med å fremskaffe kurslokale.

Det kan også avholdes bedriftsinterne kurs. Ta kontakt for mer info og pris.

Påmelding

Påmelding til kurs må være oss i hende innen 7 dager før kurset skal avholdes. - meld deg på et kurs her

Påmeldingsfrister

Avbestilling opp til 5 arbeidsdager før kursstart er gratis. Hvis du avbestiller senere tar vi et gebyr på 1.500,- . Antall deltakere per kurs er begrenset. Påmelding av plasser skjer i rekkefølge på mottatte registreringer. Hvis det er for få påmeldinger for en av datoene som er oppsatt, forbeholder vi oss retten til å utsette / avlyse kurset. 

Kursbekreftelse

Kursgjennomføring blir endelig bestemt 5 arbeidsdager før kursstart. Bekreftelse blir da sendt pr e-post.

NB!

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte eller ved sykdom. Dersom kurset blir avlyst / utsatt vil vi kontakte deg.

Vi deler ut deltakerliste. Iht personlovgivningen er det ikke lov å dele ut oversikt over deltakere uten tillatelse fra deltakerne. Du kan reservere deg mot å nevnes i deltakerlisten ved å gi oss tilbakemelding ved påmeldingen.

Alle priser eks mva.