Nettbasert kurs i DDScad Arkitekt & Konstruksjon

Nettbasert kurs er rettet mot nybegynnere som ønsker å sette seg inn i programvaren vår via Internett. Ved nettbasert kursing drar du nytte av ikke bare den intensive opplæringen som tilbys av våre instruktører, men også av erfaringsutvekslingen med andre deltakere.

Velg kurs og tidspunkt

 Kurs Arkitekt Kurs Konstrukjson

Praktisk info

Det kreves ingen tidligere CAD-kunnskaper for å delta. Det kreves erfaring med bruk av PC/Windows, samt grunnleggende fag-kunnskaper.

DDScad må være installert for kursstart. Det kreves at deltakerne har DDScad lisens tilgjengelig. Lånelisens kan benyttes ved behov.

Gjennomføring
Vi bruker "GoToWebinar" for å gjennomføre nettkurset. Du vil få tilsendt informasjon og link direkte etter påmelding.

Vi anbefaler å bruke 2-skjerms løsning – en til å følge med kursleder på og en til å prosjektere på selv.

Nettkurset er delt inn i kompakte moduler på 1-2 timer hver. På slutten er det en spørsmål- og svarøkt med instruktøren, der du kan oppklare ting du lurer på. 

Deltakeravgift

Webkurs Arkitekt, 2 dager: 7.500,-
Webkurs Konstruksjon, 1 dag: 4.900,-

Timepris individuelle webkurs: 1.490,-

Det gis 20% rabatt for ekstra deltakere fra samme firma på samme kurs.

Påmeldingen er bindende
Så snart vi mottar registreringen, reserveres kurstidspunktet og du mottar en e-post med link til webinaret. Påmelding er bindende. Hvis du ikke deltar uten å kansellere i tide, vil du pådra deg kostnader. 

Avbestilling
Avbestilling opp til 5 arbeidsdager før kursstart er gratis. Hvis du avbestiller senere tar vi et gebyr på 1.500,- . Antall deltakere per kurs er begrenset. Påmelding av plasser skjer i rekkefølge på mottatte registreringer. Hvis det er for få påmeldinger for en av datoene som er oppsatt, forbeholder vi oss retten til å utsette / avlyse kurset.  

Alle priser eks mva.