Om oss

Vi er nå en del av Graphisoft

Vi slår oss sammen med Graphisoft og utvider vårt felles tilbud av integrerte og tverrfaglige programvareløsninger over hele verden. DDS Building Innovation AS Org 986 337 563 vil bli fusjonert inn i Data Design System AS org 976 931 335, og vi kommer til å bytte navn til Graphisoft Scandinavia AS i løpet av 2022. Derfor blir det gradvis endringer både på vår nettside og i andre kanaler i løpet av de kommende ukene og månedene, og vi vil holde deg orientert om videre utvikling, samt fusjonsprosessen.

Hvilke endringer medfører sammenslåingen for deg som bruker?

Kraften, ekspertisen, samt den omfattende erfaringen til et stort team av programvare spesialister vil gi utviklingen av DDScad ekstra fart. Du kan se frem til nyheter og forbedringer i de neste versjonene av programvaren vår.

Innenfor rammen av fusjonen vil DDScad sin spesialistkompetanse innen Elektro og VVS sektoren kombineres med Graphisofts teknologiplattform og globale markedsposisjon. Vi utfyller hverandres kompetanse ideelt, noe som dermed driver vår felles vekst.

Til nå har DDS og Graphisoft vært søsterselskaper innen Nemetschek Gruppen, som gir byggebransjen et bredt, integrert spekter av tjenester. Den nåværende sammenslåingen av de to merkevarene under «Graphisoft»-paraplyen er et annet viktig skritt i denne forbindelsen, og det gir muligheten til å utnytte synergier mellom produktene.

Gode ting består

Vår kundestøtte vil gi deg den vanlige høye kvaliteten du er vant til. Dette er fordi vårt erfarne team av tekniske spesialister og DDScad-eksperter vil forbli på plass og vil fortsette å være der for deg i fremtiden. 

DDScad produktfamilien fortsetter å eksistere som en modulær programvareløsning for integrert, tverrfaglig planlegging av elektriske og VVS systemer (MEP), samt for tegning og beregning av hustyper hovedsakelig laget av tre (A&K). 

Det endelige målet vil forbli: å tilføre verdi til våre kunder og kunne tilby stadig bedre og flere tjenester og produkter i fremtiden.


For besøkende

Kontoret vårt er i Øksnevad Næringspark på Klepp (Orstad).

Hvordan komme seg hit

Tog

Det går lokaltog mellom Stavanger og Nærbø/Egersund. Toget stopper på Øksnevadporten stasjon som er et par minutters gange fra kontoret vårt. Toget tar ca. 10min fra Sandnes Sentrum og Bryne, ca. 25min fra Stavanger, og ca. 45min fra Egersund. Dersom du kommer med tog fra Oslo/Kristiansand bør du ta dette enten til Bryne eller Sandnes Sentrum, og bytte til lokaltog der.
Du kan sjekke togtider på Vy.no

Bil

Med bil tar det ca. 15 min fra Sandnes sentrum, Bryne og Ålgård, ca. 20 min fra Stavanger lufthavn (Sola), og ca. 30 min fra Stavanger sentrum.
Se beliggenhet og få veibeskrivelse på Google maps.